WeTu Analytics

Mvuu Camp

Day and night game drives

En fantastisk måde at udforske Liwonde National Park og opleve sit mangfoldige udvalg af levesteder og dyreliv. I løbet af dagen besøge helligdommen og det omkringliggende område for at se zobel, kudu, eland, zebra, vandbuck, impala, vortesvin, næsehorn og elefant. Nyd 'solnedture' på bredden af den smukke Shire River, mens du ser kingfishers dykning for fisk, før du går i gang på en natkørsel for at opdage hyæne, ugler, civeter, generer og forskellige arter af mongoose.

Show More
Show Less

Boat Safaris

Nyd fred og ro i Shire River mens på en af Central African Wilderness Safaris floden krydstogter. Intime møder med elefant er kendetegnende for denne fantastiske oplevelse, som giver dig mulighed for at komme meget tæt på disse enorme, majestætiske dyr. Sip solnedture, mens du lytter til de fnuser og bælge, der stammer fra de mange flodheste spredt langs flodens bredder, før du ser solens utrolige show af lilla og røde; sprøjtede over flodens overflade, mens solen langsomt falder ned under horisonten.

Show More
Show Less

Hide visit

Kom tættere på dyrelivet i Liwonde National Park med et besøg i Mvuus vandstand dyreliv skjul. Se som en række dyr, gør deres måde at drikke fra vandhullet, lige foran dig.

Denne aktivitet er afhængig af tilgængelighed.

Show More
Show Less

Nanthomba School visit

Tag en båd over floden, hoppe på en cykel, og cykle 30 minutter til Nanthomba School. Oplev det pres, som både lokalbefolkningen og Liwondes skrøbelige økosystemer står over for, når du cykler gennem landsbyer, der ligger langs parkens grænser. En gang på Nanthomba School være inspireret af lærere og studerende i denne utrolige fællesskabsprojekt, og lære, hvordan ngo'er som HELP Malawi og børn i vildmarken hjælper med at omdanne lokalsamfund og afhjælpe fattigdom ved at levere kvalitetsuddannelse til børnene i landdistrikterne Malawi.

Denne aktivitet er afhængig af tilgængelighed.
*Prisen er tilgængelig på anmodning.

Show More
Show Less

Guided bush walk

Oplev de indviklede relationer mellem dyr og deres levesteder med en guidet busktur. Få mere at vide om insekter og andre mindre indbyggere i parken, mens du lærer om træer og planter i Liwonde National Park; deres medicinske egenskaber og hvordan de bruges i traditionel kultur. Oplev at være i stand til at komme tæt på Liwondes utrolige dyreliv med minimal forstyrrelse.

Denne aktivitet er afhængig af tilgængelighed.
*Prisen er tilgængelig på anmodning.

Show More
Show Less

Birding

Liwonde National Park tilbyder nogle af de bedste birding i Malawi. Med over 400 fuglearter opført i parken er Liwonde et fugleparadis med et utroligt udvalg af indvandrere, der ankommer i regntiden. Specialtilbud omfatter brun-breasted Barbet, Böhms biæder, afrikansk skimmer og Livingstones fluecatcher.

Birding er inkorporeret i de daglige spil aktiviteter på anmodning.

Show More
Show Less

Shire River Trail

Denne sti, der dækker en omtrentlig afstand på 30 km i løbet af to og en halv dag, byder på mange interessante funktioner og seværdigheder og vandrere kan forvente at se en række af parkens hjemmehørende arter. Afstanden kan variere afhængigt af spilbevægelser og lokale forhold. Terræn er lejlighedsvis udfordrende, og da dette hovedsagelig er en busk gåtur, vil det indebære konstant stop for at lære om spor, levesteder, fugle og dyreliv.

Denne aktivitet er afhængig af tilgængelighed.
Prisen er tilgængelig på anmodning.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mvuu Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål