WeTu Analytics

Victoria Falls Safari Lodge

MaKuwa-Kuwa Restaurant

Den prisbelønnede restaurant Makuwa-kuwa på Victoria Falls Safari Lodge er ikke at gå glip af. Restauranten er kendt for sin upåklagelig service, udsøgte måltider og udsøgte udvalg af sydafrikanske vine.

Restauranten er indrettet med afrikansk safari flair og den helt rigtige atmosfære, hvor man kan slappe af og genopleve dagens dyreobservationer.

Den internationale a la carte-menu omfatter også populære retter med en lokal flair som Warthog Fillet og Impala Loin samt Kudu fileter og til den mere eventyrlystne, røget krokodillepasta. Måltiderne er alle smukt tilberedt med kun de friskeste ingredienser.

Restauranten på forskudt plan har udsigt over lodgens vandhul på stedet, som ofte besøges af bøffel, elefant, vortesvin, antilope og farverige fugleliv - udsigten alene garanterer et mindeværdigt måltid. Udsigten over den afrikanske busk ved solnedgang er ikke at blive glemt.

Da restauranten er meget populære bookinger er afgørende.

Makuwa-kuwa er åben hver dag til morgenmad (06h30- 10h00), frokost (12h30-14h00) og middag (19.00 - 22.00). Kjolekoden er smart-afslappet. Sommeraftener er varme, så lette tøj er ideelt, men vinteraftener (juni - august) kan være kølige, så lånere rådes til at bringe et varmt lag eller to.

Middag gæster opfordres til at sidde i 19h30 for at nyde Makuwa-kuwa-beboer acapella gruppens smukke afrikanske sange.

Makuwa-Kuwa er også tilgængelig for private fester på højst 100 gæster, forudsat at de fleste af gæsterne er bosiddende på enten Victoria Falls Safari Lodge, Victoria Falls Safari Club, Victoria Falls Safari Suites eller Lokuthula Lodges. Alle bookinger til private parter kan ske via funktionen manager eller reservation kontor.

Show More
Show Less

Buffalo Bar

Dase i de sidste par stråler af sol fra Buffalo Bar balkon, som du ser dyrene på vandhullet fra din barstol.

Buffalo Bar ligger under restauranten Makuwa-kuwa på den prisbelønnede Victoria Falls Safari Lodge og er det perfekte sted at slappe af efter en sjov dag med en sundowner.

Som selve vandhullet er Buffalo Bar det centrale knudepunkt i området, hvor gæsterne hygger sig hele dagen og aftenen. Nyd cocktails her, før du går til middag på Makuwa-Kuwa Restaurant ovenpå, og kom tilbage ned efter middagen for drinks i de varme, hyggelige omgivelser. Baren er også et bekvemt sted at snuppe en let frokost mellem dine planlagte aktiviteter. Vælg mellem en række salater, sandwich og pasta retter. Top øl mærke Heineken opkaldt Buffalo Bar en af de store barer i verden, og samt den storslåede udsigt over floden Zambezi og uberørte bushveld, vil du finde personalet til at være varm, gæstfri og professionel. Buffalo Bar har også et bredt udvalg af drikkevarer samt fantastiske husets specialiteter og cocktails.

Show More
Show Less

The Boma - Dinner & Drum Show

Når du planlægger rejseplanen til din Victoria Falls ferie, skal du sørge for at inkludere en forudreservation på den ofte fuldt bookede restaurant The Boma - Dinner & Drum Show.

Fra det øjeblik gæsterne ankommer klokken syv, er de nedsænket i den levende atmosfære. Fortantaliserende aromaer af lokale retter og vildt kød på grillen fylder restauranten, som er delvist åben for den omkringliggende skov og nattehimlen. Personale medlemmer er varme og gæstfrie, tilbyder traditionelle delikatesser til gæster, som de nyder den varme afrikanske aften.

Startmenuen er påvirket af lokale råvarer og tilbyder et unikt udvalg af retter, herunder Nyimo Beans, jordnødder, Kariba Bream (Tilapia) med røget krokodille og friturestegt Kapenta (Tanganyika sardiner fra Kariba).

Boma har specialiseret sig i traditionel afrikansk mad, og hovedretten buffet tilbyder lækre grillede struds, bøffelkarry, diende gris på spyttet, perlehøns, vildt gryderet, kudu bøf og endda vortetogfilet! Der er også gode vegetariske muligheder, med busk og haven grøntsager i massevis. Der er noget for enhver smag. Hvis du er modig, kan du prøve en tørret Mopane Worm på tilbud, og glem ikke at kræve dit certifikat som bevis.

Diners behandles til fremragende forestillinger af traditionelle sangere og dansere, og begejstret af en dramatisk medicinmand, der vil kaste knogler for dig og fortælle din formue. Der er også traditionel historiefortæller, der underholder gæster med folklore fortællinger.

Maden er kogt og serveret i stil og mængde af en overdådig fest, herunder uimodståelige desserter, så forbered dig på at spise din fyld! Men hvis du har overgivet dig, så fortvivl ikke — du kan arbejde det ud i den energiske trommecirkel, der starter klokken ni, som normalt bliver til en endnu mere energisk dansefest. Hvis det ikke er din kop te, har restauranten også en livlig bar og et afslappet loungeområde, hvor du kan slappe af resten af aftenen, mens du snakker væk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Victoria Falls Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål