WeTu Analytics

Mvuu Camp

Day and night game drives

Een geweldige manier om het Liwonde National Park te verkennen en de gevarieerde selectie van habitats en wilde dieren te ervaren. Gedurende de dag bezoekt u het heiligdom en de omgeving om sable, kudu, eland, zebra, waterbok, impala, wrattenzwijn, neushoorn en olifant te zien. Geniet van 'sundowners' aan de oevers van de prachtige Shire River terwijl je ijsvogels kijkt die duiken op vissen, voordat je aan een nachtelijke rit begint om hyena, uilen, civets, genetten en verschillende soorten mangoest te ontdekken.

Toon meer
Toon minder

Boat Safaris

Geniet van de rust en rust van de Shire River terwijl u op een van de Centraal-Afrikaanse Wilderness Safaris riviercruises. Intieme ontmoetingen met olifant zijn een kenmerk van deze fantastische ervaring die u toelaat om zeer dicht bij deze enorme, majestueuze dieren te komen. Sip sundowners tijdens het luisteren naar de snuiven en balg afkomstig van de vele nijlpaarden verspreid langs de oevers van de rivier, voordat ze getuige zijn van de zon ongelooflijke show van paarsen en rood; spat over het oppervlak van de rivier als de zon langzaam daalt onder de horizon.

Toon meer
Toon minder

Hide visit

Kom dichter bij de wilde dieren van het Liwonde National Park met een bezoek aan Mvuu's waterniveau wildlife hide. Kijk als een verscheidenheid aan dieren, maken hun weg om te drinken uit de waterput, net voor je.

Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Toon meer
Toon minder

Nanthomba School visit

Neem een boot over de rivier, spring op een fiets en fiets 30 minuten naar Nanthomba School. Ervaar uit de eerste hand de druk van zowel de lokale bevolking als de kwetsbare ecosystemen van Liwondes, terwijl je door dorpen langs de grenzen van de parken fietst. Eenmaal op de Nanthomba School laat je inspireren door de leraren en studenten van dit ongelooflijke gemeenschapsproject, en leer hoe NGO's zoals HELP Malawi en Children in the Wilderness helpen om lokale gemeenschappen te transformeren en armoede te verlichten door het verstrekken van kwaliteitsonderwijs aan de kinderen van het platteland van Malawi.

Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.
* Prijs is beschikbaar op aanvraag.

Toon meer
Toon minder

Guided bush walk

Ontdek de ingewikkelde relaties tussen dieren en hun leefgebieden met een begeleide struikwandeling. Kom meer te weten over insecten en andere kleinere bewoners van het park, terwijl u leert over de bomen en planten van het Liwonde National Park; hun geneeskrachtige eigenschappen en hoe ze worden gebruikt in de traditionele cultuur. Ervaring in staat om dichtbij te komen met Liwondes ongelooflijke wilde dieren met minimale verstoring.

Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.
* Prijs is beschikbaar op aanvraag.

Toon meer
Toon minder

Birding

Liwonde National Park biedt een aantal van de beste vogels in Malawi. Met meer dan 400 vogelsoorten in het park, Liwonde is een vogelparadijs, met een ongelooflijke verscheidenheid aan migranten arriveren tijdens het regenseizoen. De specials zijn Brown-breasted Barbet, Böhm's bijeneter, Afrikaanse skimmer en Livingstone's vliegenvanger.

Birding is opgenomen in de dagelijkse spel activiteiten op aanvraag.

Toon meer
Toon minder

Shire River Trail

Dit parcours dat ongeveer 30 km aflegt over de loop van twee en een halve dag, biedt vele interessante bezienswaardigheden en bezienswaardigheden en wandelaren kunnen verwachten een verscheidenheid van de inwonersoorten van het park te zien. De afstand kan variëren afhankelijk van de spelbewegingen en de lokale omstandigheden. Het terrein is af en toe uitdagend en aangezien dit in wezen een struikwandeling is, zal het constant stoppen om te leren over sporen, habitats, vogels en dieren in het wild.

Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.
Prijs is beschikbaar op aanvraag.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mvuu Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen