WeTu Analytics

Mvuu Camp

Day and night game drives

Ett bra sätt att utforska Liwonde nationalpark och uppleva dess mångsidiga utbud av livsmiljöer och djurliv. Under dagen besöka helgedomen och det omgivande området för att se sobel, kudu, eland, zebra, vattenbuck, impala, vårtog, noshörning och elefant. Njut av “sundowners” på stranden av den vackra Shire River medan du tittar på kungsfiskare dyka efter fisk, innan du börjar på en natt enhet för att upptäcka hyena, ugglor, civets, släkten och olika arter av mungo.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Safaris

Njut av lugn och ro i Shire River medan på en av Central African Wilderness Safaris flodkryssningar. Intima möten med elefant är ett kännetecken för denna fantastiska upplevelse som gör att du kan komma mycket nära dessa enorma, majestätiska djur. Smaka på solnedgångar medan du lyssnar på snorts och bälgar som kommer från de många flodskivorna utspridda längs floden, innan du bevittnar solens otroliga uppvisning av lila och röda; stänkte över ytan av floden när solen sakta ner under horisonten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hide visit

Ta dig närmare djurlivet i Liwonde National Park med ett besök i Mvuu vattennivå vilda djur gömma. Titta på som en mängd olika djur, gör sin väg att dricka ur vattenhålet, precis framför dig.

Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nanthomba School visit

Ta en båt över floden, hoppa på en cykel och cykla 30 minuter till Nanthomba School. Upplev det tryck som både lokalbefolkningen och Liwondes bräckliga ekosystem står inför när du cyklar genom byar som ligger längs parkens gränser. En gång på Nanthomba School inspireras av lärare och elever i detta otroliga samhällsprojekt, och lär dig hur icke-statliga organisationer som HÄLP Malawi och barn i vildmarken hjälper till att förändra lokala samhällen och lindra fattigdomen genom att tillhandahålla högkvalitativ utbildning till barnen på landsbygden Malawi.

Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.
* Priset är tillgängligt på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided bush walk

Upptäck de intrikata relationerna mellan djur och deras livsmiljöer med en guidad buske promenad. Läs mer om insekter och andra mindre invånare i parken, samtidigt som du lär dig om träd och växter i Liwonde National Park; deras medicinska egenskaper och hur de används i traditionell kultur. Upplev att kunna komma nära med Liwondes otroliga djurliv med minimal störning.

Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.
* Priset är tillgängligt på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birding

Liwonde National Park erbjuder några av de bästa fågelskådning i Malawi. Med över 400 fågelarter listade i parken är Liwonde ett fågelparadis, med en otrolig mängd invandrare som anländer under regnperioden. Specialerbjudanden inkluderar Brown-breasted Barbet, Böhms biätare, afrikansk skimmer och Livingstones fly-catcher.

Birding införlivas i de dagliga spelaktiviteter på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Shire River Trail

Detta spår som täcker ett ungefärligt avstånd på 30 km under loppet av två och en halv dag, erbjuder många intressanta funktioner och sevärdheter och vandrare kan förvänta sig att se en mängd av parkens bosatta arter. Avståndet kan variera beroende på spelrörelser och lokala förhållanden. Terrängen är ibland utmanande och eftersom detta i huvudsak är en buskpromenad, kommer det att innebära konstant stopp för att lära sig om spår, livsmiljöer, fåglar och djurliv.

Denna aktivitet är beroende av tillgänglighet.
Priset är tillgängligt på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mvuu Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor