WeTu Analytics

Victoria Falls Safari Lodge

MaKuwa-Kuwa Restaurant

Den prisbelönta restaurangen Makuwa-kuwa på Victoria Falls Safari Lodge får inte missa. Restaurangen är känd för sin oklanderliga service, utsökta måltider och fina urval av sydafrikanska viner.

Restaurangen är inredd med afrikansk safaristil och precis rätt atmosfär för att koppla av och återuppleva dagens djuriakttagelser.

Den internationella à la carte-menyn innehåller även populära rätter med lokal stil som Warthog filé och Impala Loin samt Kudu-filéer, och för den mer äventyrliga, rökta krokodilpastaen. Måltiderna är alla vackert tillagade med endast de färskaste ingredienserna.

Restaurangen på delad nivå har utsikt över loggens vattenhål som ofta besöks av buffel, elefant, vårtog, antilop och färggranna fågelliv - utsikten garanterar en minnesvärd måltid. Utsikten över den afrikanska busken vid solnedgången är man inte att glömma.

Eftersom restaurangen är mycket populära bokningar är viktiga.

Makuwa-kuwa är öppen varje dag för frukost (06:00 - 10:00), lunch (12:30 - 14:00) och middag (19:00 - 22:00). Klädkoden är smart casual. Sommarkvällar är varma, så lätta kläder är idealiska, men vinterkvällar (juni-augusti) kan vara kyliga, så beskyddare rekommenderas att ta med ett varmt lager eller två.

Middagsgäster uppmuntras att sitta 19h30 för att njuta av Makuwa-kuwas inhemska acapellagrupp vackra afrikanska sånger.

Makuwa-kuwa är också tillgängligt för privata fester med högst 100 gäster, förutsatt att de flesta gästerna är bosatta på antingen Victoria Falls Safari Lodge, Victoria Falls Safari Club, Victoria Falls Safari Suites eller Lokuthula Lodges. Alla bokningar för privata parter kan göras via funktionschefen eller bokningskontoret.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Buffalo Bar

Sola i de sista solstrålarna från Buffalo Bar balkongen, när du tittar på djuren vid vattenhålet från din barstol.

Beläget nedanför Makuwa-kuwa Restaurant på prisbelönta Victoria Falls Safari Lodge, är Buffalo Bar en öppen planlösning den perfekta platsen att varva ner efter en rolig dag med en sundowner.

Liksom själva vattenhålet är Buffalo Bar det centrala navet i området, där gästerna njuter hela dagen och kvällen. Njut av drinkar här innan du äter på Makuwa-Kuwa Restaurant på övervåningen, och kom tillbaka ner efter middagen för att dricka i den varma, gemytliga miljön. Baren är också en bekväm plats att äta en lätt lunch mellan dina schemalagda aktiviteter. Välj bland en mängd olika sallader, smörgåsar och pastarätter. Top öl varumärke Heineken heter Buffalo Bar en av de stora barerna i världen, och liksom den magnifika utsikten över Zambezi floden och orörda bushveld, hittar du personalen att vara varm, gästvänlig och professionell. Buffalo Bar har också ett brett urval av drycker och fantastiska husspecialiteter och cocktails.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Boma - Dinner & Drum Show

När du planerar resplanen för din Victoria Falls semester måste du inkludera en förhandsbokning på den ofta fullbokade restaurangen The Boma - Dinner & Drum Show.

Från det ögonblick gästerna anländer klockan sju är de nedsänkta i den livliga atmosfären. Tantaliserande dofter av lokala rätter och viltkött på grillen fyller restaurangen, som delvis är öppen för den omgivande skogen och natthimlen. Personalen är varm och gästvänlig, erbjuder traditionella delikatesser till gästerna som de njuter av den varma afrikanska kvällen.

Startmenyn är inspirerad av lokala råvaror och erbjuder ett unikt urval av rätter, inklusive Nyimo Beans, jordnötter, Kariba Bream (Tilapia) med rökt krokodil och friterad Kapenta (Tanganyika-sardiner från Kariba).

Boma specialiserar sig på traditionell afrikansk mat, och huvudrätterbuffén erbjuder aptitretande grillad struts, buffelcurry, diande gris på spytten, pärlhöns, viltgryta, kudubiff och till och med warthogfilé! Det finns också bra vegetariska alternativ, med buske och trädgårdsgrönsaker galore. Det finns något för alla. Om du är modig kan du prova en torkad Mopane Worm som erbjuds, och glöm inte att göra anspråk på ditt certifikat som bevis.

Diners behandlas till enastående föreställningar av traditionella sångare och dansare, och glada av en dramatisk medicinman som kommer att kasta ben åt dig och berätta din förmögenhet. Det finns också traditionell berättare som underhåller gäster med folklore berättelser.

Maten tillagas och serveras i stil och kvantitet av en överdådig fest, inklusive oemotståndliga desserter, så förbered dig på att äta din fyllning! Men om du har övernöjt dig, oroa dig inte — du kan jobba av det i den energiska trummcirkeln som börjar klockan nio, som vanligtvis förvandlas till ett ännu mer energiskt dansparty. Om det inte är din kopp te, har restaurangen också en livlig bar och en avslappnad lounge där du kan förvara resten av kvällen och chatta bort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Victoria Falls Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor